Restaurants in het hele land zetten deze week van 3 t/m 9 juni een ‘Puur Menu’ op de kaart met biologisch, Fairtrade en duurzame vis of vegetarisch.
In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment aan h’eerlijke producten die beter zijn voor mens, dier en milieu. Tijdens de Puur Restaurant Week geniet je ook tijdens een avondje uit van de beste ingrediënten die op eerlijke wijze zijn bereid. ‘Puur Genieten!’
Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. ‘Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit’, aldus Ramon Beuk die optreedt als ambassadeur van de Puur Restaurant Week.
De Veldkeuken in Culemborg is winnaar van de titel ‘Puurste Restaurant van Nederland 2013’. De winnaars van vorig jaar, Niels en Mirjam Gouda van Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee, zijn de nieuwe ambassadeurs. Zij blijven zich inzetten voor nog meer pure gerechten op de menukaart.
Reageer op dit bericht